lördag 1 mars 2014

010314/ SATURDAY -nytt på bloggen- MUMIN

Herregud vad detta år har gått snabbt! Det känns som att det just var Jul, Nyår, kallt och snöigt. men plötsligt är det plusgrader ute och snön har smältat bort. Va härligt att det äntligen kommer vår! Jag tror att mars kommer vara full med sol och svala dager, underbara vårkläder som kommer ut i butiken..
Den tid på året då man kan börja byta bort allt vinterkläder mot läderjackan, converse och härliga pasteller och ljusa färger, kjol och kavaj, samt klackskor..LÄNGTAR!!
Lite nytt kommer att hända på bloggen under våren. Ni har önskat och skrivit, tuusen tack för alla tips, så ska ja börja sätta upp Dagens Outfit, tips på hur man matchar olika plagg, budgetshopping, inredningstips och träning! En Photoshoot är inplanerad nångång under våren, jag kommer fota mycket utomhus och göra min vardag lite lyxigare!

Idag så har det varit en ganska chill dag, tillbringat förmiddagen med mamma & syskonen hos mormor & morfar, hälsa på en vän i stan o vi körde på te & alfapet eftermiddagen till ära, riktigt roligt och jag vann ju dessutom, hehe ;) Fick även liten överraskning av mamma, tack! :) <3 * Och mumin fick ja som överraskning, en liten söt mjukismumin som ja kan ha med överallt, i'm happiii :D
Kvällen kommer spenderas med syskonen o kortspel, sen kommer Nina & Anna hit och då blir det att fara ut o kör i Jeppis, och så får man se vart man hamnar..:p Det känns konstigt att Netti är stängd nu, varje fredag under de senaste åren har vi suttit där och det har varit vårt ställe dit vi alltid kunnat fara.. men men, vi får hitta nåt tillfälligt ställe nu till de öppnar igen!

Hoppas ni får en riktigt underbar lördagkväll! :)
// Milla

Finska Alfapet spelet
                                                                
Vinst 318-183.. ;)
"Ååh sii va ja fick! HAPPY GIRL"


Tack mamma <3

Mönstrade thights: Seppälä
Klänning : H & M
Halsband : Holly & Whyne

     



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar